Colofon

Contactgevevens hoofdkantoor
Rolko Kohlgrüber GmbH
Industriestraße 14 - 16
33829 Borgholzhausen
Duitsland

Tel: +49-5425/9402-0
Fax: +49-5425/9402-20

info@rolko.com
www.rolko.com

Bedrijfsleiding
Torsten Eikemeier

Verantwoordelijk voor de inhoud
Torsten Eikemeier

Kamer van Koophandel
Amtsgericht Gütersloh HRB 4812

BTW indentificatienummer
DE126960995

Aansprakelijkheid
Rolko Kohlgrüber GmbH streeft ernaar dat alle informatie op deze website correct en actueel is. De juistheid en volledigheid van deze informatie kan echter niet worden gegarandeerd. In geen geval kan Rolko Kohlgrüber GmbH aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade voortvloeiend uit gebruik van de informatie op deze website. Rolko Kohlgrüber GmbH behoudt zich het recht voor te allen tijde, zonder vooraankondiging, informatie te wijzigen, te verwijderen of aan te vullen.

Links
Rolko Kohlgrüber GmbH heeft op deze website links naar andere websites opgegeven. Deze links dienen slechts als service voor de bezoeker van deze website. De desbetreffende providers van die websites zijn zelf verantwoordelijk voor de inhoud ervan. Mochten rechten of derden beschadigd worden door de inhoud van die websites, dan neemt Rolko Kohlgrüber GmbH uitdrukkelijk afstand van de inhoud van deze websites.

Copyright
De inhoud van rolko.com is eigendom van Rolko Kohlgrüber GmbH. Vermenigvuldiging, veranderingen, het laten circuleren of opslaan van informatie (in het bijzonder tekst), passages uit de tekst of grafische gegevens, alsook uittreksels hiervan, dienen vooraf schriftelijke toestemming van Rolko Kohlgrüber GmbH te krijgen.